Skrevet af REDAKTION Udgivet  0 kommentarer

🇵🇸 Ingen racister i vore gader 🇵🇸

Et lille potpourri af videoer, som dokumenterer den massive støtte til et terrorangreb der dræbte over 1.200 civile. Voldsforherligelse, had og racisme på hidtil uset skala er blevet det nye sort ...

Når man ser nedenstående videoer, så bør man hele tiden erindre sig om, at de alle er optaget i timerne / dagene under terrorangrebet og umiddelbart efter, før en egentlig israelsk modreaktion. I skrivende stund er den (ventede) israelske landoffensiv endnu ikke indledt.

Palæstinenserne skal sikkert nok få en masse at sørge over, men her ser vi oprigtig jubel, glæde og begejstring. Den skyldes terrorangrebet og intet andet - det er som hooligans der fejrer en sejr over den lokale arvefjende. Det er demonstrationer for terror, ikke imod; demonstrationer der jubler over drab på civile, ikke kritiserer dem. Og kravet om den totale udslettelse af jøderne gjalder i gaderne, også på en slags dansk: Herfra og til havet ...

Wien

Washington

Stockholm

Rotterdam

Berlin

Sydney

Paris

Paris, Place de la République

Paris, same procedure as last month

London

London II

New York

New York II

San Diego

Det Hvide Hus

Gellerup

Nørrebro, Hizb-ut-Tahrir

København: "Palæstina er besat; Det skal løses med Jihad; nej til tavshed nej til svigt; Ummahs hær gør jeres pligt"

Jordan (til sammenligning)

London: Plakater over ofre og kidnappede rives ned


Et velkendt mønster

Over en bred kam falder stort set alle medier, politikere og eksperter i den samme grøft: Støtten til terrorangrebet kædes sammen med palæstinensernes lidelser. Angiveligt jubler muslimer i alverdens gader over kvinder og børns grusomme død, fordi de nærer en indebrændt, humanistisk orienteret sympati med palæstinenserne.

Men de jublede jo også efter terrorangrebet 9/11. Ikke blot i Mellemøsten men også i eksempelvis Vollsmose. En enkelt blev i den forbindelse dømt for at have kørt hensynsløst. Det er over 20 år siden - der var et par hundrede tusinde færre muslimer end i dag, så selvtilliden nok tilsvarende lavere. Begrundelsen for at juble over terrorangrebet dengang var død over USA.

Lidt mere modige var muslimerne blevet 14 år senere, i 2015, da Omar skød ved Krudttønden og dræbte en jøde foran synagogen i København. Det rygtedes jo hurtigt blandt indvandrer-taxa'erne, så natten igennem 14 til 15 februar kørte alle taxaer med hornet i bund, hvis de befandt sig i gader i nærhed af synagogen. Og Omar fik en heltebegravelse - som en rigtig martyr fortjener - med over 700 deltagere fra øverste, øverste hylde.  Hvad var begrundelsen dengang? Udover at Omar dræbte en jøde ...? Den dag i dag, på årsdagen, fejrer "danske" muslimer demonstrativt Omar som en martyr, bla. på sociale medier ...

Kun toppen af isbjerget

Et par timer på diverse twitter-kanaler, videoerne kom i en lind strøm helt af sig selv. Her viste Elon Musk eller 𝕏's seneste initiativ med Community Notes virkelig sin værdi.

For selvom man kunne have bragt 1.000 lignende videoer, er der også formidlet en masse misinformation - videoer fra andre demonstrationer, andre begivenheder osv. Crowd-kuratering fungerer! Det ved vi fra tjenester som Stack Overflow, og at misinformation opdages og forklares, det er på alle måder bedre end den blinde, politisk farvede censur.

0 kommentarer. Skriv en kommentar som gæst eller opret dig som bruger. Gæstekommentarer godkendes før de vises.