Skrevet af DavidK Udgivet  0 kommentarer

Nogle videoer fra den franske lavintensitets-borgerkrig

Hvis man da overhovedet kan kalde det lavintensivt. Frankrig har været underlagt undtagelsestilstand i snart 10 år, og allerede i 2017 blev undtagelsestilstanden slet og ret gjort permanent

Frankrig er plaget af terror, hyperkriminalitet, bander og nogo-zoner på en facon som kun svenskerne kender til.  Der findes ganske enkelt ingen lov og ret længere, i store dele af det højere diplomatis hjemland.  For at minde om de mest spektakulære terrorangreb indenfor de seneste 10 år :

  • 9 jan 2015; to algiere angriber Charlie Hebdo, næsten samtidig tager en mand gidsler i et jødisk supermarked. 17 dræbes.
  • 14 nov 2015; en række koordinerede angreb i Paris, på spillestedet Bataclan, stade de france og forskellige cafeer. 130 dræbes, mange flere såres. Gerningsmændene også arabere.
  • 14 juli 2016; en tuneser pløjer en skraldebil ned ad Strandpromenaden, dræber 86 og sårer mange flere.

Men de rystende terrorangreb er dog intet at regne for den lille Jihad, dvs. at helt almindelige, fredelige franskmænd hver evig eneste dag slåes ihjel, invalideres og voldtages, blot fordi de er franskmænd. Eller jøder, som nu i stor stil forlader landet. Det er på gaden, i skolen, i supermarkedet, i kirken, på arbejdspladsen, i trafikken - frankrig er ganske enkelt besat. Man har sikkert måske allerede glemt overfaldet på en bedstemor og en lille pige for en uges tid siden? I den mere konkrete ende er det sådan noget med at skolelærere eller præster får hugget hovedet af, men det må man jo ifølge danske domstole nærmest ikke nævne, og bestemt ikke dokumentere, så tages gummiparagraffen 264d i brug. Sandheden er ilde hørt.

Selvom der er bred enighed om at branden i Notre Dame var påsat - et terrorangreb - har der været problemer med at bevise det, da kirken var under ombygning. Og katedralens symbolske betydning for franskmændene har nok større værdi, end ønsket om at mudre kirken ind i en betændt "debat". Men det inspirerede da om ikke andet en "asylansøger" fra Rwanda til at futte katedralen i Nantes af. Den blev påbegyndt i 1434 ...

Her nogle stemningsbilleder fra de sidste par døgn, indhøstet fra diverse grupper på nettet

Først (til venstre) et lille sammenkog fra natten mellem i går og i dag (30.06.2023-01.07.2023). Det er naturligvis som nævnt kun "stemningsbilleder", man kunne have lavet timelange videoer, men de ville allesammen vise det samme: Den arabiske gade har åbenbart set sig sur på skoler, supermarkeder, biblioteker etc. Til højre hvordan det så ser ud om morgenen :

Det er en slags new normal: Gaderne hærges natten lang og ligner en mellemting mellem Beirut og Jerusalems ødelæggelse dagen derpå. Men upåvirket kan man tage på arbejde, og muligvis være mere bekymret for om det endelig vil lykkes at rette et terrorangreb imod Tour de France, når nu al politi er allokeret til at nedkæmpe oprøret. Der er ingen tvivl om, at det er "utilpassede" araberes allerstørste våde drøm.

Her er en klassiker: Af een eller anden grund - om det er i hjemlandene, som klanmedlem / bandemedlem i Skandinavien, eller hvis man skal "protestere" i Frankrig - har man åbenbart altid en AK47 ved hånden :

Her er en anden klassiker. Sortklædte, maskerede arabere i flok overfalder hvid franskmand, tæsker ham og stjæler hans køretøj så de kan brænde det af.  Lastbiler er jo onde. Det er foregået hundreder af gange i de franske byer, blot de seneste par døgn. Og det sker nogenlunde på samme tidspunkt som at den muslimske kvindehader og ærkeracist Sikander Siddique proklamerer, at det er et slags overgreb, at en norsk rektor vil give hånd til en student - og endda mener hun (rektoren) burde retsforfølges. Til højre hvordan fransk politi må kæmpe sig gennem gaderne i en regulær krigszone :
Men hvad skyldes så disse nye optøjer?

Ja, det har der ikke været meget om i medierne. Historien har gået på - naturligvis - politivold osv.

Så vidt vi ved handlede det om en vis Nahel, der havde stjålet en ny, dyr Mercedes og kørte vanvidskørsel væk fra politiet, blandt andet op på fortove ved skoler, netop som børn var på gaden. To gange stak han af fra politiet, den anden gang prøvede han at køre betjente ned. Har vi ikke hørt dette før, t.ex i Danmark? Nettet er klinisk renset for neutral dokumentation, akkurat som med George Floyd får vi kun sidste akt at se, ikke alt det der går forud og kunne begrunde politiets handlinger - men akkurat som med George får vi formentlig om et stykke tid en noget mere nuanceret version at se.

Det er græsseligt, som at man presser et fredeligt demokrati og ordensmagten til det alleryderste, i Frankrig taler vi formentlig om dagligt 10.000-vis af provokationer på en om man så kan sige "normal" dag, og hvis så nogle af ens egne udsættes for det man dagligt udsætter andre for, skal det gå ud over alt og alle i en voldsrus. Det er svært ikke at se et tydeligt mønster.

Spol tiden blot lidt over et år tilbage

Der var det så i Sverige muhamedanerne gik amok. Forskellen på Sverige og Frankrig er, at i Sverige er muslimerne blevet så selvsikre og så talrige, at de ikke venter til mørkets frembrud.  I Sverige var det en bebudet Paludan-koranafbrænding der aldrig blev til noget, men det er jo komplet irrelevant for disse modborgere - de mangler kun et påskud for at sætte verden i brand. Igen sortklædte, maskerede ... Men de "svenske" jihadister er ikke drevne nok - formentlig fordi man primært sender lillebrødrene på gaden til at gøre det beskidte arbejde for sig, de tager "4 for 100", som man siger siger (4 års ungdomsfængsel for at blive 100% gangster) - og så ender de jo med at blive ramt af konsekvensen af deres egne handlinger. Men hvor længe?


I Berlingske skrev en Svensk journalist forleden om forholdene i SverigeI artiklen Det er midsommer i Sverige. Børn bliver skudt. Og vi har bare vænnet os til det, forarges Paulina Neuding over den svenske nye normal.

Præcis hvor omfattende normsammenbruddet er i visse svenske boligkvarterer, viste sig i Märsta nord for Stockholm i starten af juni. I det indvandrertætte Valsta blev en 11-årig dreng på cykel kørt ihjel af en bilist, som medier beskriver som en ledende skikkelse i et lokalt kriminelt netværk.

Expressen rapporterede, at der opstod tumult på stedet efter hændelsen, da førerens kumpaner skyndte sig derhen for at true vidner og forhindre dem i at fortælle politiet, hvad de havde set. Politiet måtte bruge peberspray.

Den slags optrin kan nu om dage udfolde sig omkring et døende barn på en svensk gade. Noget lignende foregik, da en 12-årig pige blev skudt ihjel i Botkyrka syd for Stockholm i 2020, da hun ved et tilfælde havnede midt i en bandeskudveksling.

De tilstedeværende bandekriminelle blev tilsyneladende provokeret af, at en politipatrulje ankom før ambulancen, og de begyndte at skændes med de politifolk, som forsøgte at give pigen førstehjælp.

En kvindelig betjent blev kaldt en »skide møgluder«. Politiet måtte bønfalde de bandekriminelle om at give dem plads til at hjælpe et døende barn.

Det har jeg selv set flere gange med mine egne øjne på Roskildevejen, konkret krydset ned til Albertslundvej. Der køres gaderæs, vanvidskørsel eller hvad det nu er, og så sker der et uheld - politiet kommer, de "bor" jo lige ved siden af, et stenkast derfra, men det ender i tumult og gadekamp.  Jeg har set hvordan alting blev smadret blot fordi Paludan annoncerede sin ankomst, og i øvrigt aldrig kom - apropos.

Og jeg var førstehåndsvidne til da politiet i 2013 indførte visitationszoner i København pga. de mange knivoverfald, der blandt andet kostede en stakkels italiensk turist livet. Det førte til en bølge af flere hundreder ildebrande i Albertslund. Hver dag kunne man se biler, skure osv blive brændt ned. Der røg også et par børnehaver, og det kulminerede da det milliarddyre musikhus blev brændt ned. Politiet lod som ingenting og fjernede alt fra deres døgnrapporter. Angiveligt for ikke at "opskræmme" befolkningen. Ikke specielt betryggende, når alle nu ved selvsyn hver dag kunne se resultatet af deres afmagt. Det er blevet roligere, og børnehaverne bliver ikke længere brændt ned, men brugt som hash / kokain -centraler om aftenen og i weekenderne. Det ved politiet 100% sikkert også, men de gør intet. Eller kan intet gøre. Og hvis de gør noget - ja, så eksploderer volden jo blot påny.

Måske var det på tide at gentænke den ekstremt liberale indvanding og flygtningepolitik. For de europæiske samfund er der i hvert fald ikke meget gevinst i at ende som balkaniserede bananstater, eller ende som dysfunktionelle samfund ala de arabiske ...


0 kommentarer. Skriv en kommentar som gæst eller opret dig som bruger. Gæstekommentarer godkendes før de vises.