Skrevet af REDAKTION Udgivet , redigeret for  0 kommentarer

Abekopper: Der er ingen "global sundhedskrise"

Når den private organisation WHO - som er "ejet" eller financieret af verdens Big-Pharma industri - kalder på "global sundhedskrise", så er der al mulig grund til at være skeptisk.

Sund skepsis gælder naturligvis ikke for tabloid-medier som B.T. og Ekstra Bladet, der på vanlig yellow journalism-facon går i breaking mode. Intet sælger bedre end frygt og katastrofer. Du skal være bange, og endda meget bange. 

Det er også en type historie der går rent ind hos et medie som Danmarks Radio. Her kan man virkelig sælge ideen om et slags verdenssamfund og et FN, som ansvarligt og med rettidig omhu passer på hele den ganske menneskehed. Den lille andedam i ekstrapoleret udgave.

Men for alle andre så at sige almindelige mennesker, er det en "nyhed" man bør tage med et gran salt. Eller nok endnu bedre: Bare helt ignorere. 

Abekopper smitter ikke 

Eller jo, det smitter hvis man stikker sin tissemand op i numsen på en smittet i de få dage, hvor sygdommen er i udbrud. Det vil sige imedens "modtageren" har væskende sår og bylder omkring anus. Alternativt kan det smitte ved at man roder i bylderne og bagefter slikker på sine fingre. Det smitter ikke gennem luften, eller gennem badevand, eller spyt - eller f.eks ved at dele kniv, gaffel og tallerken. Der er heller ingen skjult smitterisiko, ikke en slags inkubationsperiode, hvor en smittet uden symptomer uforvarende kan rende rundt og smitte alle mulige sagesløse. Abekopper smitter faktisk kun gennem dumhed eller direkte uansvarlig opførsel.

PrEP-registeret

I Danmark klares denne "globale sundhedskrise" helt udramatisk og meget effektivt. I forvejen er der omtrent 4.000 personer som er på den såkaldte PrEP-medicin (Pre-Exposure Prophylaxis), der fungerer som en forebyggende medicin rettet imod HIV-smitte. Det drejer sig om "personer med en seksuel adfærd, der gør dem særligt udsatte for smitte med HIV". Det vil i almindeligt sprog sige folk, og her taler vi om homoseksuelle mænd, som har ekstraordinært mange seksualpartnere, og som ikke ønsker at bruge beskyttelse, dvs. kondom - og som tilsyneladende er ligeglade med smitterisikoen, både i forhold til dem selv og deres partnere. 

PrEP-medicinen er ikke for sjov, den påvirker immunforsvaret så meget, at den kan sætte de indre organer ud af funktion - nyrer, lever osv. Derfor er der et register, eller en database, for der bliver holdt skarpt øje med alle som modtager PrEP. De skal gå til hyppige kontroller så man kan vurdere, om deres organer nu er ved at stå af, som følge af medicinen.

Så i Danmark slår man ganske enkelt op i PrEP-registret, og tilbyder via e-boks alle "medlemmer" en vaccination imod abekopper. For det er de samme som får PrEP, som er i risikogruppen for også at blive smittet med abekopper. Case closed.

Så hvorfor WHO's alarm?

Det er fordi der er penge i shittet. De selvsamme kæmpestore medicinal-koncerner, som lever af at sælge eller distribuere abekoppe-vaccine, er de selvsamme som financierer WHO. Og det kan også en virksomhed som danske Bavarian Nordic nyde godt af. De har nemlig patent på den indtil videre eneste godkendte abekoppe-vaccine, og fik forleden en ordre fra amerikanske importører på over en milliard kroner. Bavarian er således allerede i gang med at ansætte 80 ekstra ansatte. Og BN er sidste uges og formentlig også denne uges absolutte højdespringer på det danske aktiemarked. Sygdomsudbruddet i Afrika er med andre ord godt nyt for dansk økonomi ...

Og som med al mulig andet, Bavarians vaccine skal igennem adskillige profitable og fordyrende led, før den ender hos slutbrugeren i det forsikringsbaserede amerikanske sundhedsvæsen. 

Det bør tilføjes - for det er en ret væsentlig oplysning - at der t.ex i USA var omtrent 30.000 tilfælde af abekopper, i 2022, da der sidst var et "stort udbrud". Ud af en befolkning på 333 mio. Altså 0.009% af befolkningen. Der var i 2022 hele 58 døde. Til sammenligning døde 42.000 i trafikulykker, og 5.2 mio amerikanere kom til skade i trafikken, blev invaliderede osv. På verdensplan, i 2022, konstateredes omtrent 99.000 smittede. Og det kaldte WHO også dengang for en "global sundhedskrise". 

Således er ringen sluttet. WHO "sælger" en i bund og grund ubetydelig selvpådraget sygdom som verdenskrise, medierne går i breaking-mode, Big-Pharma tjener styrtende, og alle er glade fordi det jo skaber arbejdspladser og vækst.

Og hele misæren kunne klares med lidt oplysning, måske lidt mindre risikobetonet adfærd samt nogle kasser med kondomer. Men det ville ikke være så "sjovt" - der er jo en slags fødekæde der skal holdes i live, enorme kapitalinteresser er på spil. Her har vi patenter, alarmister, tankeløse medier, forsikringsselskaber, myndigheder der føler sig nødsaget til at handle og ikke mindst en grådigheds-industri der siger spar to. Eller nok snarere spar 5, den rydder jo bordet. 

Dfo synes vi har set mønstret før ...

0 kommentarer. Skriv en kommentar som gæst eller opret dig som bruger. Gæstekommentarer godkendes før de vises.